Youth Business Networking, un eveniment al Asociației Junior Business Club

Asociația JBC în data de 30 septembrie 2016 a organizat programul Youth Business Networking.

14523304_1167973476598813_34251360797098064_nObiectivul principal al proiectului a fost ca cei 45 de participanţi – mai ales tineri cu abilități antreprenoriale – , prin comunicare directă și activă, prin schimb de idei asupra deciziilor antreprenoriale, oportunităților în mediul afacerilor, schimbărilor și provocărilor mediului de afaceri. Pe parcursul discuțiilor participanţii vor avea șansa să cunoască elementele de reușită a unei firme de succes din regiune, provocările activităților antreprenoriale și nu în ultimul rând cheia succesului în mediul de afaceri. Tinerii care vor să devină antreprenori au fost ajutați prin această comunicare directă să ia decizii optime atunci când vor deveni antreprenori și în așa fel vor fi parte a mediului economic. Sfaturile ale antreprenorilor sunt de mare folos pentru tinerii dornici care vor să înființeze o afacere în viitor. Nivelul proiectului a fost  ridicat, cu prezenţa oamenilor de afaceri recunoscuţi şi cunoscuţi din jud. Covasna.

Domnul Edler András-György, președinte a participat la evenimentul Wine&Networking organizat de Asociația Junior Business Club, care a fost un forum pentru crearea unor punți între generațiile de antreprenori de azi și de viitor.

Pe parcursul programului participanții s-au bucurat de o atmosferă plăcută, putând servi vinuri alese și meniuri rafinate, și au avut oportunitatea de a crea legături de succes, cu întreprinzători recunoscuți și de succes, actori economici importanți.

Acest program a fost realizat în cadrul proiectului “Youth Business Networking”, nr. de înregistrare: 767 din 26.07.2016.
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul DJST COVASNA.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *