Eredményes évtől búcsúzott a Junior Business Club

A Junior Business Club a 2016-os évet a Kolcza vendéglőben értékelte meghívott partnerei, önkéntesei, valamint a fiatal vállalkozók körében.

Karácsony Zsolt, a JBC elnöke ünnepi köszöntőjében, Váci Mihály költő szavait idézte, amelyben a felismerésre, a lelkesedésre, az álmodozásra, a célra és annak útjára, a csapatra, a jó szándékra, az érzelemre, a reményre, valamint a szabadságra tért ki. “A 2016-os év egy mozgalmas év volt, hiszen idén is már negyedik éve, havonta szervezésre került a Business Café programsorozat, amely egy olyan szakmai rendezvény, ahol felszabadult légkörben találkozik az ifjúság a gazdasággal és azok képviselőivel” – fogalmazott.

Az Üzleti Tervek Versenye, a Workshop tábor, valamint a borkóstolóval egybekötött kapcsolatépítő estek mind olyan hagyományosnak számító rendezvények, amelyeknek szakmai színvonala évről-évre emelkedik. Ez idén is észrevehető volt, mind a szervezésben, mind a meghívottak és a programok összeállításában.

 

Az év során az egyesület számos hasznos információval látta el tagjait és az érdeklődő fiatalokat, az aktuális gazdasági helyzetekről, trendekről, üzleti és finanszírozási lehetőségekről. Az egyesület tagjai kedvezményesen számos gazdasági eseményen és képzésen vettek részt, amelyeket elsősorban a szoros partnerkapcsolatoknak köszönhetjük.

“Nagy örömöm, hogy visszatértünk az online jelenléttel is, mivelhogy a szerkesztésben lévő új weboldalunk hasznos információkkal várja az érdeklődőket. A jövőévet tekintve, rengeteg finanszírozási lehetőséggel találkozhatnak majd a fiatalok, ezért fontos időben felkészülni egy üzleti terv megírásával, az üzleti ötlet alapos kidolgozásával. A JBC természetesen nyitott mindenki számára és partnereink segítségével próbáljuk mindenki számára a legjobb megoldásokat nyújtani.” – összegezte a JBC vezetője.

A rendezvény megszervezésében az egyesület köszönetet mondott a Kolcza vendéglőnek, a Lucifer Kft-nek. és Diószegi Kft.-nek, továbbá Kátai Jocónak a remek fotókért. A 7 évvel ezelőtt megkezdett munkát folytatja az egyesület, jövőben újabb lendülettel építi tovább a gazdaságot.

A rendezvény összes fotóit megtaláljátok itt:  https://jocokatai.smugmug.com/Fotok/Junior-Business-Club/n-BxVJsn/

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.