Még hétfőig lehet jelentkezni az Év Fiatal Vállalkozója Díjra!

A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, december 16-án díjazza azon fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2015-ben. A Kovászna Megye Fiatal Vállalkozója című díj átadására a Junior Business Club évzáró ünnepségén kerül sor.

A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal háromszéki vállalkozókat keressük, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A jelentkező vállalatok nyereséggel kellett, hogy zárják az 2015-ös évet. Azok a fiatal vállalkozók, akik örökölték vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a fiatal vállalkozói díjra.

A díjra a következő e-mail címek egyikén lehet jelentkezni hétfőig, december 12-ig: ccicov@ccicov.com vagy  juniorbusinessclub@yahoo.com.

1. A jelentkező fiatal vállalkozók adatainak elküldése

A fiatal vállalkozó neve:
A tulajdonosi részek hányada:
Vállalkozás neve:

Vállalkozás levelezési címe:

E-mail:
Telefonszám:
Web:
Rövid bemutató a vállalkozásról:

 

2. Ajánljon a díjra sikeres, fiatal vállalkozókat
Amennyiben ismer olyan fiatal vállalkozót, aki 35 évnél fiatalabb és jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlja, hogy legyen az Év Fiatal Vállalkozója! (Az ajánlott vállalkozót a megadott elérhetőségeken felkeressük és, amennyiben beleegyezését adja, részt vehet a vállalkozói díj megmérettetésén.)
Ajánló személy elérhetőségei:

Név:
E-mail:
Telefonszám:

Fiatal vállalkozó neve:

Vállalkozás neve:
Vállalkozás levelezési címe:

E-mail:
Telefonszám:
Web:

A díj átadására a Kolcza vendéglőben kerül sor december 16-án a Junior Business Club évzáró ünnepségének keretében.

A pályázati részvétel feltételeit illetően Incze Esztert (Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, tel: +40-755-085842, e-mail: ccicov@ccicov.com), illetve Karácsony Zsoltot (Junior Business Club, tel: +40-751-790537, e-mail:  juniorbusinessclub@yahoo.com) keressék.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.