Gazdasági Körút Budapesti Intézményekbe

A Junior Business Club Egyesület július 7-10. között egy Gazdasági Tanulmányi Körutat szervezett Budapesten, ahol 15 fős fiatal Sepsiszentgyörgyi fiatalokból és vállalkozókból álló társaság látogatott el startupokhoz és gazdasági intézményekhez, ahol a kapcsolatépítésen, a tapasztalatcserén és az építő információkon volt a hangsúly. A körút során közös találkozásra került sor a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal, a Magyar Fejlesztészi Központtal, valamint a Magyar Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal és a Prezivel.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház célja, hogy segítse a vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres gazdaság megteremtéséhez, mindezt piaci lehetőségek megteremtésével, kiállítások és expok szervezésével, valamint kapcsolati háló bővítésekkel.

A Magyar Fejlesztési Központ elsősorban magyarországi pályázatok lehívásában nyújt segítséget, de határon túli és közös együttműködésen alapuló pályázatokra is van lehetőség. Konzultációt, mentorálást biztosítanak, ezek mellett több információs oldallal segítik és ösztönözik a pályázókat.

A Prezi, egy olyan új szemléletű közösségi cég, irodaház amely a mozgásról, az együttlétről, a párbeszédről szól. Több olyan módszer van, hogy hogyan is lehet egy munkakörnyezetet széppé és egyben barátságossá, vonzóvá tenni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.