Üdvözlünk!

Önkéntesség

Önkéntesség a fő motorunk, célunk és hivatásunk segíteni azoknak a fiataloknak akik szeretnének vállalkozni a jövőben. Gyere és tapasztald meg az önkéntességgel járó izgalmakat!

Barátság

Amennyiben csak egy jó társaságot keresel, akkor a legjobb helyen vagy. A Junior Business Club egy nagy baráti társasággá alakult az idők során és várjuk, hogy téged is megismerjünk.

Üzlet

A szervezet támogatja a fiatal vállalkozókat a kezdeti nehézségek leküzdésében. Az "üzletelés" része a mindennapoknak és segítünk minden fiatalnak, hogy megértse a gazdasági történéseket.

Közelgő eseményeink

Date: 2017-08-17

Client: Junior Business Club

View Project →

A Junior Business Club egyesület augusztus 17-20. között az Ika vára szomszédságában, a csernátoni Malomkertben 8. alkalommal szervezi meg a már hagyományossá vált Workshop című gazdasági műhelytábort. A szervezők akárcsak az előző években, az idén is egy frappáns szlogen köré építik a rendezvényt amely a „fejtsd meg a mottód” címet viseli.


A résztvevők, a szórakozás és a kapcsolatépítés mellett az előadások és a műhelymunkák kapcsán hasznos információkkal és tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

A tábor rusztikus környezete lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők kellemes hangulatban fejlődjenek és a jövőre nézve meghatározó kapcsolatokat építsenek.” – közölte Karácsony Zsolt, a Workshop főszervezője.
A színes programok mellett lazításra is alkalmas lesz a Malomkert udvara, ugyanis dézsa, medence, szauna, relax sarok és tábortűz várja az érdeklődőket.
Pár hétig lehetőség lesz Early Bird kedvezményes jegyekért jelentkezni.

CalPress Events

Nincsenek események.

Partnereink

Rólunk modják

Programjaink

Üzleti Tervek Versenye

A verseny célja egyrészt a hiteles üzleti tervet készítésének elsajátítása, másrészt pedig segítséget nyújtsunk azoknak a fiataloknak, akik a cégindítás küszöbén állnak és kíváncsiak egy szakmai zsűri véleményére, esetleg befektetőt/hitelezőt keresnek vállalkozásuk indításához.

Business Café

A rendezvénysorozat fő célja, hogy a résztvevők kötetlenül vitassanak meg különböző aktuális gazdasági témákat, együtt elemezzék ki annak részleteit, mindezt egy felszabadult, nyitott légkörben. A résztvevők egymás tapasztalataiból, meglátásaiból tanulva fejlődjenek és fejlesszék a gazdaság iránt érdeklődők közösségét.

Workshop tábor

Az egyesület fontosnak tartja, hogy a fiatalok minél könnyebben találják meg a helyüket azon a területen, amelyen elszeretnének helyezkedni.
A három napos tábor segít a fiataloknak a vállalkozói-gazdasági közegben, de akár a mindennapi, társadalmi életben is eligazodni.

Wine&Networking

A program remek kapcsolatépítési lehetőségeket biztosít, mivel vendégeink között szerepelnek sikeres és elismert vállalkozók, partnereink, sikeres fiatal vállalkozók, meghatározó gazdasági szereplők.

A Wine & Networking program varázsa, a finom borok és kísérő falatok kavalkádja, amelyek mind hozzájárulnak a felszabadult környezet megteremtéséhez.

Szabadidős programok

A Junior Business Club csapata fontosnak tartja, hogy a tagok és az önkéntesek ne csak a szakmai programokon találkozzanak. Az egyesület különböző szabadidős programokat is szervez, mint pl. sport, kulturális és csapatösszerázó hétvégék.

Támogass minket adód 2 százalékával!

Önkénteseink

Karácsony Zsolt

Karácsony Zsolt

Elnök
Székely Kincső

Székely Kincső

PR - referens
Kristó Kinga

Kristó Kinga

Alelnök
Fejér Zsolt

Fejér Zsolt

Ügyvezető alelnök
Almasan Izabella

Almasan Izabella

Önkéntes
Ambrus Tekla

Ambrus Tekla

Önkéntes
Bartalis Fruzsina

Bartalis Fruzsina

Önkéntes
Bán Gábor

Bán Gábor

Önkéntes
Benkő Zsuzsa

Benkő Zsuzsa

Önkéntes
Gál Szabolcs

Gál Szabolcs

Önkéntes
Gedő Szende

Gedő Szende

Önkéntes
György Alpár János

György Alpár János

Önkéntes
Könczei István

Könczei István

Önkéntes
Máthé Attila Zoltán

Máthé Attila Zoltán

Önkéntes
Prezsmer Zsolt

Prezsmer Zsolt

Önkéntes
Sala Beáta

Sala Beáta

Önkéntes
Rapó Árpád

Rapó Árpád

Önkéntes
Tamás István Imre

Tamás István Imre

Önkéntes
Tegző Noémi-Apollónia

Tegző Noémi-Apollónia

Önkéntes
Wenzl – Sándor Norbert

Wenzl – Sándor Norbert

Önkéntes
Zsiga Karola

Zsiga Karola

Önkéntes

Hírek

Team-Building beszámoló

A Junior Business Club szervezői a „JBC csapatépítő” című programot a Kovászna megyei Csernáton községben szervezte meg 2017. augusztus 16-17.…

Vállalkozásra buzdítanak

A hazai fiatalok körében nagyon alacsony a vállalkozói kedv, elijeszti őket a bürokrácia, a túl szigorú ellenőrzések – fogalmazott lapunk…

Ne maradj le semmiről

Ha szeretnél értesülni a Junior Business Club aktuális eseményeiről akkor iratkozz fel a hírlevelünkre

Kapcsolat

Kapcsolat

0751790537
hello@juniorbusinessclub.ro
Románia, Kovászna megye
Sepsiszentgyörrgy, Hóvirág utca 33-as szám